The Perfect Imperfection

Afwerking

Verschillende afwerkingen

 

Patina TPI

TPI, The Perfect Imperfection
Onze specialiteit en tevens ons handelsmerk. 
In ons atelier brengen wij op geselecteerde meubels, een speciale finish aan met een licht patina, met een bruine of een roodbruine tint.
Deze afwerking is gebaseerd op overlevering van ambachtelijk meesterschap, en komt het best tot zijn recht bij meubelen van noten en kersenhout. 
Resultaat is een levende toplaag die de meubels een authentieke en doorleefde uitstraling geeft, die ook goed past in een interieur met antieke meubelen.

 

 
Patina extraAntiek extra patina
Dezelfde afwerking, maar nu met extra gebruikskenmerken. Kan gemaakt worden met een bruine of een roodbruine patina. Komt het best tot zijn recht bij meubelen van beuken, eiken en ook esdoornhout.
 
Blank gelaktBlank gelakt
Mooie afwerking met een zachte glans. Deze afwerking oogt nieuw en dus juist niet doorleefd. Kan goed toegepast worden op alle houtsoorten.
 

Gezeept

Gezeept

Wordt veel in Skandinavië gevraagd. Het hout behoudt hierbij zijn oorspronkelijke kleur. Kan goed toegepast worden bij alle houtsoorten.
 
Art. 9 GPMGelakt
Behandeld met een dekkende lak. Mogelijk in zwart, wit, goud, zilver etc. Deze afwerking laat ik over het algemeen door de meubelmaker zelf verzorgen.
 
Gekleurd
Zonder commentaar:
Gekleurd
 
Onbewerkt
Het is ook mogelijk de meublen zonder finish, dus onafgewerkt, te leveren. Wij bemiddelen dan voor u bij de betreffende leveranciers in Italië. Over het algemeen heb ik al een relatie met deze leveranciers en ik ken de gebruiken in het handelsverkeer in Italië. Ik houd voor u een vinger aan de pols als het gaat om levertijden, kredieten en dergelijke. Uw brug over de taalbarrière!
 
Bekleding
Voor zover van toepassing, kunt u de bekleding zelf uitzoeken en aan ons opsturen. Wij verzorgen dan de stoffering.

 

Powered by Website Baker